2011. december 20., kedd

Que frío!

Amikor eljöttem otthonról mindenki azt javasolta: ne vigyek télikabátot! Andalúzia egy meleg mediterrán hely, nem lesz rá szükségem. Persze ezt nem azért írom, hogy azokat hibáztassam akik javasolták!!! Amúgy sem fért volna bele a bőröndömbe.... de bizony-bizony be kell jelentenem: tegnap óta télikabátot és meleg cipőt keresek.... (Sőőőt, erősen fontolgatom a kesztyűvételt is!!) Miért is? Rettentő hideg van ezek nélkül a "kiegészítők" nélkül. Tegnap reggel 2-3 fok, ma reggel pedig 0 fok körül volt a hőmérséklet... és ez pontosan az az időpont, amikor az iskolába bandukolok.... Az őszi kabátom ez alkalommal kicsit kevésnek bizonyult. Arról nem is beszélve, hogy az iskolában sincs fűtés... bár a legutóbbi héten két interaktív táblát is felszereltek két osztályteremben.... Valahonnan olyan ismerős ez a szituáció.... :)

Egyébként még jó, hogy a tegnapi keresgélésem eredménytelennek bizonyult, mivel eszembe jutott, hogy a karácsony utáni napokban van az év végi nagy leárazások időszaka. És valóban: az egyik tanárkolléga megerősített, hogy egyesek egy egész éjszakát képesek a bolt ajataja előtt tölteni, hogy biztosan hozzájuthassanak a legjobb kedvezményes árú temékekhez...... sőt, van aki csak ezért jön ide külföldről, hogy itt vásárolhasson.
Szóval kari után reszkessenek a télikabátok és bakancsok, mert jövök! Addig meg csak átvészelem valahogy..... a csütörtökre jósolt délutáni 20 fokos hőmérséklet például nagyon szimpatikus!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése