2011. október 25., kedd

Végre, egy nyugisabb hétvége

Ma reggel a zuhogó esőre ébredtem. Elérkezett ez a nap is. Kicsit hűvös van, de csak az eddigi napokhoz képest. Egy ing bőven megteszi.
A hétvége nagyon nyugodtan telt. Annyira, hogy még főznünk sem kellett, mert pénteken sikerült annyi kaját készíteni, amennyi elég volt egész hétvégére. Szombat estére Kekéék voltak hivatalosak hozzánk, de mint kiderült előző nap este Keke fiának, Paulinonak balesete volt a kosáredzésen (összefejelt egy játékostársával), és hajnali 4-ig a sevillai korházban dekkoltak, de szerencsére semmi komolyabb baja nem lett. A szeme viszont elég csúnyán bedagadt, úgyhogy ilyen állapotban nem nagyon akart a városban mutatkozni. Egyszóval mi mentünk át Kekéékhez. Itt egy gyönyörűszép torta és ajándékok vártak.... A tortára írva Happy Birthday ESZTER! éééés... 25 gyertya díszelgett rajta........ nah igen, megint egy évvel öregebb (s talán bölcsebb:)... de ez azért már sok: negyed évszázad.... Nembaj, majdcsak túlélem valahogy... ;)
A vasárnapi napom a tananyag rendezéssel, előkészületekkel, és a projekten való munkával telt: végre rendben vannak az egyes tantárgyakhoz tartozó könyvek, tananyagok/hanganyagok...
Alig várom, hogy ezen a héten is elkezdődjön a munka :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése